XX. Jubileumi Hattyas Kupa eredmények

XX. Jubileumi Hattyas Kupa
Foci Gála

Hivatalosan a XX. Hattyas Kupát rendeztük meg idén, de mi már előtte is fociztunk a Grundon és voltak kisebb rangadók is sörért, érmekért. Sokan az akkori csapatokból még most is játszunk.
Köszönet az első szervezőknek: Fodor Tibor, Csala Péter, Bencsik Tamás, Varga Oszkár és felesége Edit, Lázár István, Horváth Gábor.

A X. Hattyas Kupa óta Novák Csaba és jómagam szervezzük. Persze a telepiek hatalmas segítségével és támogatásával. Sajnos olyan is van, aki tavaly még itt volt, segített úgy, ahogy tette azt előtte is minden éveben, de ma már nem lehet velünk: Hortváth József, mindenki „Puki bácsija” köszönet mindenért és reméljük, vidáman nézel le ránk!

A XX. Hattyas Kupa ismét két napon át zajlott. Szombaton a helyi csapatok, vasárnap a meghívottak tornája került megrendezésre.
Az első nap már reggel 8:00 órától gyülekeztünk, a megnyitó és a Himnusz eléneklése után 9:00-től már rúgták is a bőrt a pályán a csapatok. A sok jelentkező miatt a szomabti torna 2 csapatban zajlott.
11:00 órától nem csak a láb, de a kéz is szerepet kapott, hiszen elindult a ping-pong bajnokság is. Kora délután négy gyerekcsapat két meccset játszott, így az ifjabb generáció is helyet kapott a pályán. Az elődöntők előtt hetes rúgóversenyen is reszt vehettek a vállalkozókedvűek.
Az elődöntők és a döntő is nagyon izgalmas volt, a fináléban a szoros meccs után csak hetesekkel tudtak dönteni a győztesről.
A meccsek melletti szórakozást az egésznapos ugrálóvár, büfé és zenei aláfestés nyújtotta.
Az este eredményhirdetéssel kezdődött majd extra finom és nagy adag vacsorával folytatódott, amit látványos tűzijáték koronázott meg. Ezt követően reggelig tartó Retró Disco Party következett.
Kevés alvás után, de nagy lendülettel indult a vasárnapi torna, ahol a meghívott csapatok mellett, a helyieket a Klebelsberg-telep csapata képviselte. A délelőtti meccseket egy szenzációs örömhír bejelentésével szakították meg Joób Márton és Nógrádi Tibor önkormányzati képviselők: ez volt az utolsó salakos torna, jövőre műfüves pálya lesz itt Klebelsberg-telepen is! Köszönjük!!!

A mérkőzések után következett az eredményhirdetés, majd egy kései ebéd. A délután beszélgetéssel és jó hangulatban telt.

Eredmények:

Szombat (helyi csapatok tornája):

1. Majdnem Mindegy
2. Amperfestők
3. Füstölgő Ászok
4. Fanatinaikos
5. Betonkeverők
6. Fanatiqs Sex-tett
7. Rohamoszagosok

Legjobb kapus: Novák Csaba
Legjobb játékos: Kiss Márton
Gólkirály: Bodnár Martin

a ping-pong bajnokság győztese:
Fodorné Ábrahám Krisztina
a hetes rúgóverseny győztese:
Herczeg Ádám

Vasárnap (meghívott csapatok tornája):

1. Magyaros ételbár
2. Média válogatott
3. Klebelsberg-telep
4. Sándorfalva
5. Szentes

Legjobb kapus: Teleki Zsolt
Legjobb játékos: Szabó Ádám
Gólkirály: Kovács Zoltán

Köszönjük a részvételt és gratulálunk mindenkinek!

Köszönet a támogatóinknak:

Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő, Kulacsik János, Bakony Zoltán, Totesztransz Kft., Violatransz Kft., Bánfi szóda, Poliglett festékbolt, Virágoskert virágüzlet, Kószó Tibor, B&B Vegyeskereskedés, Harangláb virágüzlet, Novák Csaba, Lázár István, Temesvári Gábor

Köszönet a hétvége szakácsainak:

Takács Péter, Varga Oszkár, Varga András, Borsos Máté

Köszönet a segítőknek:

Terjék Csabáné Cili, Kaszper Blanka, Szabó Tamás, Szabóné Julika, Monostoriné Juli, Papné Erzsike, Kocsisné Gizike, Fazekasné Terike, Baksáné Manyika,Gáspárné Hegyi Zsuzsa, Bakony Zoltánné Mesi, Farkasné Kismárton Éva, Szalai Viktória, Kismárton Katalin, Csaláné Icuka, Nagy Czirók Emőke, Gerencsérné Újvári Edit, Temesvári Gábor, Lázár István, Novák Csaba és minden IKSZ-es diáknak

Külön köszönet a nagy munkával járó finom káposztasalátáért: Lázár Égi Évának!

A kétnapos hangosításért Horváth Csabának és Id. és Ifj. Gregus Zoltánnak.

Bízom benne, hogy jövőre is tudtok segíteni!

a szervező:
Kismárton Zsolt