Reziliens moderátor képzés

Kedves Be Good Érdeklődő!

A kísérleti módszertani képzést azoknak ajánljuk, akik a kulturális szférában, elsősorban a könnyűzenét érintő területen dolgoznak, vagy folytatnak tanulmányokat. Például: rendezvényszervező, hangtechnikus, művelődésszervező, közösségi marketing és kommunikációs szakember, közönségszervező stb.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak azok jelentkezzenek a képzésre, akik Szegeden, vagy közvetlen vonzáskörzetében rugalmasan tudnak bánni az idejükkel 2021. október 15. és 2021. december 17. között, hétköznapokon is 17:00 óra után, illetve bizonyos hétvégéken, és elszántan vágnak bele egy módszertan fejlesztésébe.

A projekt leírása:

A reziliencia szervezetfejlesztési elvek alapján képző, szervező és piacépítő koncepciót alakít ki, amely a kortárs magyar underground és könnyűzenei szereplők szubkulturális szeparáltságát áthidalja, széles körben elérhető, online alapokon fejlesztett, organikus szolgáltatást kínál, kreatívipari áttörést remélve, amely fókuszában piacteremtő, offline és online well-being és fenntartható rendezvényeket preferáló felhasználói és szolgáltatói közösség létrehozása áll.

A projekt menete:

1. Piacképes, tanulható szervezetfejlesztési módszertan kialakítása
  2. Eseményhelyszínen egyszeri rendezvény megvalósítása
  3. Társrendezvény megvalósítása, már létező esemény kísérőrendezvényeként vagy társszervezőként a rendezvény bővítése érdekében
  4. Módszertani kiadvány összeállítása és experimentális projektszemlélet

Gyakorlati képzés tematikái:

• Szakmai meetingek:
  • Csapattréning, önismeret és módszertan – Besnyi Szabolcs
  • Technika, rider, helyszín, előadói komfort – Vizi Gábor, Kosta Stark;
  • Arculat, marketing, kapcsolati tőke, közö(n)sségszervezés – Oláh Dóri, Vígi László;
  • Bandmap és tartalomfejlesztés, online, unortodox és gerillamarketing – Kovács László, Ferencz Lajos

Időrendben

1. Grand Café, egyéb események közönsége és előadói szegmentálás, monitoring. (2021.10.15.-2021.12.11.)
  2. Módszertani előadás és csapatépítés (3 nap)
  3. Módszertani kiadvány összeállítása, 7 téma:
    1. Stílusirányzatok és közönség (szubkultúrák) szegmentálása
    2. Reziliens szervezetfejlesztés módszertan
    3. Offline és Online rendezvények technikai követelményei
    4. Kommunikációs kultúra és marketing
    5. Arculat és közönségek
    6. Igényfelmérés, kiértékelés és monitoring
    7. Önfejleszés
  4. Vizsga

Képzés menete:

Jelentkezés: 2021.09.20–2021.10.14.

Döntés: 2021.10.15.

Gyakorlati képzés kezdete:

2021.10.15 -től

A képzés ingyenes, de korlátozott létszámban érhető el csupán. Kérdés esetén fordulj hozzánk a lalibegood@gmail.com címen.

2021. december 11-én, szombaton vertük be a SZÖGet, a Jazz Kocsma gerendájába, amivel igyekeztünk az újranyitásukat támogatni. Hatalmas buli volt!

Köszönjük az August Clown, KurtaUtca és Dj Anna odaadását, amivel megteremtették a remek hangulatot! – BeGood csapata