Családi Sporthétvége 2021

XXIV. Hattyas Kupa Focigála  2021. szeptember 11.

Ebben az évben 24. alkalommal került megrendezésre a Hattyas Kupa Focigála, melyen 8 csapat mérte össze tudását. A szeptemberi hétvége nyárias időjárásával kedvezett a résztvevőknek. Voltak a korábbi évek kupáiból már jól ismert csapatok, de újabb, fiatal focizni szeretők is jelentkeztek a barátságos hangulatú mérkőzésekre. 

A szervezők nevében elmondhatjuk, mindenki kiválóan szerepelt. Köszönjük az izgalmas meccseket a „Majdnem mindegy”,  az „X-Team”,  a „Fanatiqs Sex tett”, a „G.O.A.T.S.” és a „Young Men” csapatoknak.  A tornán az I. díjat idén az „Amperfestők” szerezték  meg, II. helyezett  a „Betonkeverők” csapata,  III. helyezést az „Alibi FC” csapat ért el. A nap gólkirályi címét Harman Ádám kapta, a legjobb játékosnak Bakó Andrást ítélték, a legjobb kapus pedig Barta Ferenc lett.
A járványhelyzet miatt az idén elmaradt a júniusi Telep-napi ünnepségünk.  Ezért Kismárton Zsolt elnök ezen a napon, a  Focigála díjkiosztó ünnepségén adta át  a Klebelsberg-telepért kitüntetést annak a telepi lakosnak, aki hosszú idő óta kiemelkedő munkát végzett közösségünk érdekében. A  Klebelsberg-telepi Polgári Kör Egyesület vezetősége ebben az évben Guba Pálnak, a Rókusi Iskola testnevelő tanárának adományozta a díjat. Gratulálunk a díjhoz és köszönjük az önzetlen munkát! Az eredményhirdetés után ízletes vacsorával és zenés mulatsággal folytatódott a rendezvény. Köszönjük a résztvevőknek, a szervezőknek, segítőknek, támogatóknak a remek hangulatú napot!

Tiszta Holt-Tiszát”-futóverseny és családi sportnap

2021. szeptember 2-én került megrendezésre a III. Klebelsberg-telepi                „Tiszta Holt-Tiszát”- futóverseny és Családi sportnap. A programok 9 órakor a regisztrációval kezdődtek: Ebihal – Mókus – Sirály – Nádszál – Jegenyefa – Ékszerteknős és a családi Gólyafészek kategóriára lehetett jelentkezni. A START és a CÉL a közösségi ház kapujában volt, az útvonalat Szőregi Polgárőrség tagjai biztosították fiatal önkéntesek segítségével. A nagyszámú Ebihalakat és Mókusokat biciklis felnőttek is kísérték. Az első futam  9:30-kor indult. A futáson kívül a részvevők ping-pong és hetesrugó versenyen is megmérethették magukat. A lebonyolításban közösségi munkát végző középiskolások is részt vettek, ügyességüket, segítőkészségüket csak dicsérni lehetett. Köszönjük a versenyek szervezőinek munkáját Somogyi Lászlónak, Kismárton Zsoltnak, Guba Pálnak, Kis Sárának, Ferencz Lajosnak, Bariczné Magdinak és Szabó Tamásnak. A finom falatokat a már megszokott szakács-csapatnak: Varga András, Borsos Máté, Varga Oszkár és Takács Péter. Az eredményhirdetés  15 órakor egyben a programok zárása is volt.  Gratulálunk a díjazottaknak, jövőre is várjuk szeretettel a sportolni vágyókat.