Adventi Koszorúkészítés

Kedves Telepiek!

Az Adventi készülődés idén is az adventi koszorúk közös elkészítésével kezdődött az Összefogás Házában. 16 órától várt mindenkit a Polgári Kör Egyesület a Faházban. A meleg tea és a kedves, mosolygós fogadtatás mellett minden résztvevő család 1-1 koszorúalapból és gyertyákból álló egységcsomagot is kapott ajándékba, majd a díszítéshez szabadon válogathattak a különféle termésekből és fenyőágakból. Aki több koszorút szeretett volna készíteni vagy esetleg különlegesebb díszítést álmodott meg, vásárolhatott ehhez a helyszínen alapanyagokat a Harangláb Virágbolt jóvoltából. Nagy öröm, hogy idén sok kisgyerekes család is részt vett a közös kézműveskedésben. Az apróbbak színezhettek, hajtogathattak, rajzolhattak. 18 órakor a szorgos nép együttesen kivonult a Harangláb alatt elhelyezett Telepi koszorúhoz, s néhány ünnepi dal mellett egy bátor jelentkező kislány meggyújthatta az első gyertyát.
Nagyon köszönjük a Telep közös koszorújának elkészítését és az egész rendezvény lebonyolításának és előkészítésének szakszerű segítését Korcsmárosné Magdinak. Köszönjük minden segítőnek és szervezőnek a munkát és természetesen minden résztvevőnek, hogy láthatjuk és érezhetjük, hogy egy összetartó és családias közösség tagjai vagyunk.