I. Hattyasi Színházi Esték az Összefogás Házában

I.Hattyasi Színházi Esték – 2016.augusztus

Szeged Klebelsberg-telepen az Összefogás Háza idén először adott otthont a Genéziusz és Azték színház által bemutatott Színházi Estéknek. A hat színvonalas előadáshoz a helyszín biztosításán kívül az esemény hirdetésében, szervezésben, a közönség útbaigazításában és kényelmének biztosításában (szünetekben tea, meleg takaró,…) is segítettünk.

A remek előadások két egymást követő héten: augusztus 10., 11., 12. és augusztus 16., 17., 18. estéin zajlottak. Bár az augusztus 10-ei előadás a rossz időjárási körülmények miatt az augusztus 15-ei esőnapra halasztódott, az eső ellenére megjelent érdeklődők sem érkeztek hiába, hiszen megismerhették Klebelsberg életét és a telep történetét bemutató állandó kiállítást és a Ház jelenlegi fotókiállítását is megtekinthették. A közönség létszáma előadásról előadásra nőtt, ahogy az előző darabok hangos sikere bejárta a környéket.

A Színházi Estéken bemutatott színdarabok a színészek tehetségéről és a repertoár sokszínűségéről árulkodtak, hiszen láthattunk komolyabb, szomorúbb hangvételű Rock Showt, kacagtató, humoros komédiákat (Katyi, A masiniszta félrelép), Chanson estet és népi színjátékokat is.

A közönség pozitív visszajelzései és az estéről estére növekvő létszám alapján mindenképpen érdemes folytatni a Színházi Esték megrendezését az Összefogás Házában.